karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

HR-specialist rekrytering, employer branding och on/offboarding till Svenska institutet för Standarder

Ort
Utgår

2022-12-04

Ansök nu

HR-specialist rekrytering, employer branding och on/offboarding till Svenska institutet för Standarder

Har du erfarenhet av, och tycker att rekrytering är bland det roligaste inom HR-området?

Vill du arbeta med helheten från, employer branding, talent acquisition till onboarding och senare offboarding? Tycker du det är roligt att både få ta ägarskap och utveckla processer, samtidigt som du samarbetar med flera nyckelpersoner i organisationen? Då har vi en tjänst som HR-Specialist som kan passa dig!

Vad innebär arbetet?

Som HR-specialist på SIS är dina arbetsuppgifter såväl operativa som strategiska. Du arbetar nära organisationen och har många kontaktytor. Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att operativt driva rekryteringen till alla våra avdelningar, samt ha kontakt med leverantörer när vi tar in extern hjälp. Utöver det är du ansvarig för våra on- och offboardingprocesser, både i utvecklingen av dem och operativt i delar som till exempel introduktionsdag samt exitintervju. Du kommer även vara strategiskt ansvarig för Employer branding och samarbeta med Kommunikationsavdelningen kring dessa frågor.

Då vi är en liten HR-avdelning arbetar vi tätt ihop vilket ger en inblick i hela HR-området på SIS. Det kan ibland innebära att du får rycka in och hjälpa till där det behövs. Vår förhoppning är att du ser detta som en möjlighet till utveckling.

I rollen som rekryterare fungerar du som stöd för våra chefer. Du använder ett coachande förhållningssätt och tar stort ansvar för dina ansvarsområden. Utöver detta kommer du att arbeta med att utveckla arbetssätt och processer, främst inom dina fokusområden. Under de kommande åren har vi flera spännande utmaningar där du kan komma att bli involverad.

Du rapporterar till SIS HR-chef och samarbetar med vår HR-Partner och vår personaladministratör.

Är du den vi söker?

För tjänsten krävs att du kan växla upp tempot när det behövs, driva flera processer parallellt samtidigt som du har fokuset inställt på de mer strategiska frågorna. Det ställer krav på struktur och framåtdrift i arbetet.

Du tycker det är roligt att driva rekryteringar och samarbeta med chefer runt om i organisationen. Du har erfarenhet av att stötta och coacha chefer och kan både vara vägledande och utmanande i den rollen. Vidare är du bekväm med att ta ägarskap för helheten inom området attrahera/rekrytera.

Som person är du en kommunikativ lagspelare. Du är nyfiken, ser möjligheter och är flexibel då rollen ibland kräver att du snabbt kan ställa om.

Vi söker dig som har

  • några års erfarenhet av rekrytering

  • minst fem års arbetslivserfarenhet

  • akademisk utbildning, troligtvis inom HR, beteendevetenskap eller annan relevant utbildning

  • mycket god svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du är certifierad i Assessio eller har arbetat med andra tester i rekryteringssammanhang.

Vårt erbjudande

Du som blir en del av SIS blir också en del av en verksamhet där Sveriges bästa experter samlas för att skapa standarder ― tillsammans med världens bästa experter. På så vis är SIS en kunskapsorganisation. Här får du ta del av världsomspännande projekt, som i sin tur öppnar dörrar till ett internationellt nätverk. Vi har vårt kontor i nya lokaler på Torsplan i Stockholm.

För mer information om vad vi erbjuder, klicka på länken: Att arbeta på SIS - Förmåner och villkor

Ytterligare information

För mer information kontakta HR-chef Madeleine Koch, 08-555 522 08.

Sista ansökningsdag är 2022-12-04. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Dela detta jobb

HR-specialist rekrytering, employer branding och on/offboarding till Svenska institutet för Standarder

Svenska institutet för standarder